Privacybeleid

Norway Home of Skiing respecteert de privacy van alle gebruikers van deze website en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie die jij ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken jouw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden zonder toestemming. Persoonlijke gegevens van gebruikers van de website en -diensten worden zorgvuldig behandeld en beveiligd. Norway Home of Skiing houdt zich aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

1. Privacybeleid Norway Home of Skiing

De website van Norway Home of Skiing wordt beheerd door Zapper PR & Destination Marketing (onderdeel van www.zappergroup.com)  Middels deze website informeren en inspireren wij bezoekers over de vele wintersportmogelijkheden in Noorwegen.

2. Persoonsgegevens

Bezoek je Norway Home of Skiing, dan verzamelen en gebruiken wij jouw persoonsgegevens. Hoewel wij geen inzicht hebben in jouw NAW-gegevens, hebben wij wel inzicht in jouw internetgebruik, van, naar en op onze website. Zonder directe interactie verzamelen wij dus enkele gegevens van jou. Dit gaat om het IP-adres van jouw computer, tablet of smartphone en internet-gedrag.

3. Derden

Door gebruik te maken van Norway Home of Skiing ga jij ermee akkoord dat wij cookies plaatsen en de daarmee verkregen informatie mogen delen met derden. Deze derden zijn samenwerkingspartners die ons ondersteunen met de dienstverlening. Hierbij kun je denken aan de serverbeheerder, webdeveloper en het mailingssysteem van onze nieuwsbrief. Jouw gegevens zullen niet met andere organisaties worden gedeeld, tenzij wij daar jouw toestemming voor hebben gekregen.

Norway Home of Skiing heeft geen controle over en neemt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud en het privacybeleid van websites of diensten van derden. Daarnaast erken je en ga je ermee akkoord dat Norway Home of Skiing niet verantwoordelijk of aansprakelijk is voor enige schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van inhoud, goederen en/of diensten van derden.

4. Cookies

Norway Home of Skiing gebruikt zoals gezegd cookies om informatie op te slaan van gebruikers. Dit gaan bijvoorbeeld om voorkeursinstellingen, locatie, bezochte pagina’s en hoe jij de website bent binnengekomen en weer verlaat. Een cookie is een klein bestandje dat bij jouw eerste bezoek aan Norway Home of Skiing wordt opgeslagen. Deze gegevens zijn standaard anoniem, maar kunnen wel aan jouw computer, tablet of smartphone worden gekoppeld zodat wij, en onze adverteerders, advertenties kunnen laten zien die op jouw interesses aansluiten. Dit wordt ook wel ‘profilering’ genoemd.

Op Norway Home of Skiing worden ook cookies geplaatst door derden, de zogenoemde ‘tracking’ cookies. Dit gaan bijvoorbeeld om Google Analytics zodat wij inzicht krijgen in onze bezoekers en kunnen zien welke pagina’s bekeken worden. Deze gegevens zijn altijd anoniem en gemiddeld en daarom nooit persoonlijk.

5.1 Deze cookies gebruikt Norway Home of Skiing

Functionele cookies – dit zijn noodzakelijke cookies voor de technische werking van de website zodat deze naar behoren werkt en jouw voorkeursinstellingen kan onthouden. Dit soort cookies zijn analytische cookies en vormen geen inbreuk op jouw privacy. Hiervoor hoeven wij vooraf dan ook geen toestemming te vragen.

Tracking cookies – dit soort cookies plaatsen wij om jouw surfgedrag te kunnen bijhouden. Bij jouw eerste bezoek aan Norway Home of Skiing hebben wij je hier over geïnformeerd en om toestemming gevraagd voor het plaatsen van deze tracking cookies. Wil je het plaatsen van tracking cookies uitschakelen, dan kun je helaas geen gebruik meer maken van Norway Home of Skiing. Deze wijziging kun je instellen via jouw internetbrowser. Op deze manier kun je ook eerder opgeslagen informatie verwijderen.

Google Analytics – op Norway Home of Skiing worden ook cookies geplaatst door Google, als onderdeel van zijn monitoring-tool ‘Analytics’. Norway Home of Skiing gebruikt deze tool om inzicht te krijgen in de manier waarop de website wordt gebruikt en de effectiviteit daarvan.

6. Zo gaan wij om met jouw gegevens

Omdat de waarborging van persoonsgegevens van groot belang is, gaan wij zorgvuldig om met deze privacygevoelige informatie en zorgen wij ervoor dat deze goed beveiligd is. Wij houden ons aan de eisen van privacywetgeving, wat betekent:

  • wij vermelden duidelijk voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken;
  • beperken het verzamelen hiervan to alleen de gegevens die wij nodig hebben voor het doel waarvoor ze worden gebruikt;
  • dat wij jouw gegevens niet aan derden doorgeven tenzij dit nodig is voor het uitvoeren van de gevraagde dienst of wanneer wij hier wettelijk toe verplicht zijn;
  • in het geval dat wij jouw persoonsgegevens delen met andere organisaties, maken wij duidelijke afspraken waarin duidelijk blijkt dat jouw gegevens niet voor andere doeleinden zullen worden gebruikt;
  • wij slaan jouw gegevens alleen op zolang deze nodig zijn voor het doel waarvoor zij verkregen zijn;
  • dat jij ten alle tijden het recht hebt om jouw gegevens op te vragen, te wijzigen of te laten verwijderen.

7. Met dit doel verzamelen wij jouw gegevens

  • het monitoren van statistieken, waaronder de performance van een bepaald skigebied (aantal keer gelezen en klikken op links), website bezoek en social media gebruikt;
  • voor marketingdoeleinden: wij kunnen jouw gegevens gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven of reclame uitingen;
  • Wij kunnen deze persoonsgegevens gebruiken om je interessante advertenties of informatie te laten zien. Dat wil zeggen, wij gebruiken de resultaten van onze analyse om onze marketingactiviteiten af te stemmen op jouw interesses en voorkeuren.

8. Opvragen, wijzigen of verwijderen van persoonsgegevens

Jij hebt altijd het recht om jouw persoonsgegevens op te vragen, wijzigen of te verwijderen. Daarnaast heb jij het recht op ‘dataportabiliteit’ wat gegevensoverdraagbaarheid betekent. Dit is van toepassing indien wij over jouw digitale persoonsgegevens beschikken die wij of met toestemming verwerken of verwerken om een overeenkomst die wij met jou gesloten hebben te kunnen uitvoeren. Dit betekent dat jij bij Norway Home of Skiing een verzoek kunt indienen om digitale persoonsgegevens die wij van jou bewaren in een leesbaar computerbestand naar jou, iemand anders of een door jou genoemde organisatie te sturen.

Je kunt jouw verzoek voor het inzien, wijzigen, verwijderen of overdragen van jouw persoonsgegevens. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens onder vermelding van ‘Norway Home of Skiing’:

Om er zeker van te zijn dat verzoek van jou zelf afkomstig is, verzoeken wij je om een kopie van jouw identiteitsbewijs met dit verzoek mee te sturen. Hierbij kun je jouw paspoortnummer, BSN-nummer en pasfoto zwart maken, ter bescherming van jouw privacy. Wij reageren uiterlijk binnen 30 dagen op jouw verzoek. Mocht je vragen of een klacht hebben, dan kun je daarover natuurlijk ook contact met ons opnemen. Mocht jij er desondanks niet met ons uitkomen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder – de Autoriteit Persoonsgegevens – op grond van de AVG.