Contact

Deze website is een samenwerking tussen Norway Home of Skiing en verschillende Nederlandse reisorganisaties. De website is een initiatief en project van Zapper PR (onderdeel van de Zapper Group). Met Norway Home of Skiing willen wij een nieuwe dimensie geven aan het begrip wintersport, namelijk in de prachtige gebergten van Noorwegen. Deze skigebieden kenmerken zich door de sneeuwzekere pistes die je er vanaf eind november tot half april kunt vinden. De skigebieden waar je op deze website deals over kunt vinden zijn: Geilo, Norefjell, Hemsedal, Trysil, Myrkdalen en Beitostølen.

Contact
Wil je meer informatie over dit project of andere projecten van Zapper PR? Bezoek onze website! Voor inhoudelijke vragen over de pakketten van de reisorganisaties kan je contact opnemen met de verschillende genoemde reisorganisaties. Via contact [at] norwayhomeofskiing.nl zijn we ook te bereiken voor eventuele vragen.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag en zondag: Gesloten

Adres
Zapper Group bv
Silodam 183
1013 AS Amsterdam

 

Disclaimer

Hieronder vind je de disclaimer van deze website. De informatie op de website kan soms niet overeenkomen met de werkelijkheid. Dit kan te maken hebben met wijzigingen aan websites, verkeerde interpretaties of dat de informatie die verstrekt wordt gevoelig is voor verandering. Norway Home of Skiing is op geen enkele wijze aansprakelijk voor (het interpreteren van) verkeerde informatie.

Alle pakketprijzen op de website van Norway Home of Skiing zijn vanaf-prijzen op basis van 2 of 4 personen en gelden onder voorbehoud van beschikbaarheid. De reissom kan aangepast worden aan veranderende koersen, belastingen of andere heffingen zoals brandstoftoeslagen. De gedetailleerde voorwaarden en boekingskosten voor specifieke pakketen zijn te vinden op de websites van de desbetreffende reisorganisatie.