Boek hier je skivakantie

Boek hier je skivakantie

Noorwegen: de bakermat van het skiën. Het land is een prachtig alternatief voor de traditionele wintersportbestemmingen in de Alpen. Met een populatie van 5 miljoen inwoners die wonen in een land dat maar liefst negen keer groter is dan Nederland, is het begrijpelijk dat de pistes zelden druk zijn en het uitgestrekte landschap grotendeels onaangeroerd is. De perfecte ingrediënten voor een fantastische skivakantie!

“Wij raden deze vakantie zeker aan, dit omdat het een mooi gebied is. Niet al te ver rijden in de sneeuw, ongeveer 2 uur rijden, dit is nog wel te doen. Accommodatie is perfect, ruim, netjes en schoon! Myrkdalen heeft een Nederlands sprekende skilerares. De Noren zijn zeer vriendelijk. Alles lekker in de buurt, van kleine winkel in het hotel, tot skipas regelen, skiverhuur en skischool.”

Winters Myrkdalen met Buro Scanbrit

“We hadden het nooit voor mogelijk gehouden; dat we ooit nog eens een winterreis zouden gaan maken. Dat is voor ons gevoel verbonden met skiën en langlaufen en daar houden we totaal niet van, maar Norge Reiser maakte er voor ons een onvergetelijke reis van. We gingen naar Bergen en maakten een tussenstop in het wintersportplaatsje Geilo waar een grote wens van onze zoon in vervulling ging; ijs-rijden!”

Winterreis Noorwegen met Norge Reiser

VLIEG RECHTSTREEKS MET KLM NAAR OSLO OF BERGEN IN NOORWEGEN

KLM vliegt rechtstreeks van Amsterdam Schiphol naar de internationale luchthavens Oslo Gardermoen en Bergen Flesland, waar jouw wintersportavontuur begint!

MET JOUW EIGEN AUTO & DE FERRY NAAR NOORWEGEN

Ervaar het gemak van reizen met jouw eigen auto en de overtocht naar Noorwegen aan boord van de ferry. Je vaart af in Kiel (Duitsland) naar Oslo met Color Line of in Hirtshals (Denemarken) naar Bergen met Fjord Line.

ONTDEK DE NOORSE SKIGEBIEDEN

Wintersporten in de bakermat van het skiën. Ruim 2000 jaar geleden werden hier de eerste vormen van skiën ontdekt, maar tegenwoordig kan iedere wintersporter hier zijn of haar hart op halen. De skigebieden Beitostølen, Geilo, Myrkdalen, Trysil, Norefjell, Hafjell, Kvitfjell en Narvik zijn zeer sneeuwzeker en liggen allemaal in het zuiden van het land (op Narvik na), niet ver van de steden Oslo of Bergen. Zo sta je binnen 3,5 uur na aankomst in Noorwegen al op de piste!

Coronavirus (COVID-19)

Het Corona-virus en de impact die dat heeft op jouw vakantie.

Lees meer