Boek hier je skivakantie

Boek hier je skivakantie

Noorwegen: de bakermat van het skiën. Het land is een prachtig alternatief voor de traditionele wintersportbestemmingen in de Alpen. Met een populatie van 5 miljoen inwoners die wonen in een land dat maar liefst negen keer groter is dan Nederland, is het begrijpelijk dat de pistes zelden druk zijn en het uitgestrekte landschap grotendeels onaangeroerd is. De perfecte ingrediënten voor een fantastische skivakantie!

“Wintersport in Geilo, Noorwegen was echt een sprookje; lege pistes, prachtige natuur, leuke korte skilessen voor de kids, geweldige huskysafari en prima accommodatie. De reis erheen duurt even en Noorwegen is niet goedkoop, maar wij hebben enorm genoten.”

Wintersport Geilo met Buro Scanbrit

“Zeker een aanrader als je van rustig skiën houdt in een mooie omgeving. Prima accommodatie en de reis met de ferry begint relaxed.”

Ferry naar Geilo met Buro Scanbrit

VLIEG RECHTSTREEKS MET KLM NAAR OSLO OF BERGEN IN NOORWEGEN

KLM vliegt rechtstreeks van Amsterdam Schiphol naar de internationale luchthavens Oslo Gardermoen en Bergen Flesland, waar jouw wintersportavontuur begint!

MET JOUW EIGEN AUTO & DE FERRY NAAR NOORWEGEN

Ervaar het gemak van reizen met jouw eigen auto en de overtocht naar Noorwegen aan boord van de ferry. Je vaart af in Kiel (Duitsland) naar Oslo met Color Line of in Hirtshals (Denemarken) naar Bergen met Fjord Line.

ONTDEK DE NOORSE SKIGEBIEDEN

Wintersporten in de bakermat van het skiën. Ruim 2000 jaar geleden werden hier de eerste vormen van skiën ontdekt, maar tegenwoordig kan iedere wintersporter hier zijn of haar hart op halen. De skigebieden Beitostølen, Geilo, Myrkdalen, Trysil, Norefjell, Hafjell, Kvitfjell en Narvik zijn zeer sneeuwzeker en liggen allemaal in het zuiden van het land (op Narvik na), niet ver van de steden Oslo of Bergen. Zo sta je binnen 3,5 uur na aankomst in Noorwegen al op de piste!

Coronavirus (COVID-19)

Het Corona-virus en de impact die dat heeft op jouw vakantie.

Lees meer